Tryksager har aldrig været billigere – og de virker stadig..!

Brochurer, magasiner, visitkort, kuverter, mapper, bannere osv… Mere og mere kommunikation går den digitale vej. Det gør, at det trykte medie får mere plads, der er kort sagt “mere plads i postkassen”. Det er dog vigtigt, at tryksagen er i TOPKVALITET for at få optimal gennemslagskraft. Det hjælper jeg dig med.

Vi har to samarbejdsmuligheder:

A: Lad PT grafisk stå for hele processen, fra det første layout til det færdige produkt.

B: Du står selv for den grafiske opsætning og sender den trykklare PDF fil til mig. Jeg har derefter kommunikationen med trykkeriet.

Ring 8689 8972 eller KLIK HER  

Direkte adgang til Danmarks største grafiske maskinpark. Derfor de skarpe priser!

Papirlinie – flot design og trykt til en skarp pris

Visitkort, brevpapir, kuverter, flyers…

Underordnet om du er iværtsætter eller en veletableret, er det svært at undvære visitkort, brevpapir og andre tryksager. Få en flot gennemgående grafisk linie fra starten, det er det billigste på den lange bane.

Pt grafisk kan stå for det grafiske design fra start til det trykte produkt.

Husk – tryksager har aldrig været billigere!

Bøger, mapper, julekalendere og andre spændende specialproduktioner

Spiralryg…specialudstanset mappe … bogproduktion… emballage… tryk på læder… kan du klare det? JA, det er kun en ekstra motivation, at opgaverne ikke er ens. Lad os tage en snak om udfordringen, så finder vi en god løsning, der matcher dine ønsker.

Julekalendere – styrker den lokale handel

Julekalendere designes til lokale handelsstandsforeninger. Gennem flere år har jeg specialiseret mig i at producere julekalendere, der hjælper med at holde gang i den lokale handel. Hver enkelt lokale forretning køber en låge og giver et godt tilbud, hvis kunden medbringer lågen i butikken. Julekalenderen har været en stor succes gennem flere år og har generet overskud til foreningerne.