SPECIALTILBUD.

Logodesign fra KUN 3.900,- 

Få udarbejdet et professionelt logo, der bliver den røde tråd i din virksomheds visuelle profil.

Et logo sender et meget vigtig signal til dine nuværende og potentielle kunder. Logoet skal “holde i mange år” og kunne bruges i mange forskellige sammenhænge – en papirlinje, en hjemmeside, et flag, en brochure – derfor er det vigtig at få et gennemtænkt design fra starten.

Ring 21567751 eller KLIK HER – så er vi i gang..!

PS: Jeg elsker at lave logodesign…

Beboermagasinet AKTUELT i Gl. Rye

Gennem de seneste 16 år har fire foreninger i Gl. Rye udgivet beboerbladet ”Aktuelt”. Jeg har gennem mere end 60 magasiner været grafiker og “blæksprutte” på bladet. Aktuelt i Gl. Rye udkommer 4 gange om året og er på 48 farverige sider. Alle magasiner er leveret til den aftalte tid og pris, naturligvis. Indholdet i bladet er portrætter af byens borgerne og erhvervsportrætter og annoncer, samt en masse nyheder fra byens mange foreninger.

Brochurer, annoncer, flyers, plakater, visitkort – you name it…

Kontakt mig og lad os få en snak om din grafiske opgave. Ingen opgave er for lille og næsten ingen er for stor.

Akustikplader med tryk – ikke bare til pynt

Vi kan trykke dit motiv, foto, budskab eller computerkunst på lyddæmpende akustikplader. Velegnet til kontoret eller privaten. Markant forbedring af akustikken. Det er ikke sniksnak, når vi siger, at akustikplader forbedrer akustikken. 15 % af gulvarealet giver 60 % forbedring. Brandgodkendt + Dansk Indeklima.  Akustikpladerne består af brandsikkert glasuld med en hvidlakering.

Et godt design ”flytter” varer..!

Et godt emballagedesign er en utolig vigtig faktor, når du skal have succes med et nyt produkt. Godt emballagedesign præsenterer dit produkt optimalt, virker salgsfremmende, uanset om produktet sælges i en fysisk butik eller i en butik på internettet. Farver, skrifttyper, illustrationer, det hele skal tages med i overvejelserne.