Bildekorationer – håndværkerbiler eller den smarte firmabil

Din bil bliver set af mange mennesker i trafikken, så hvorfor ikke bruge den oplagte reklameplads til at reklamere for dit firma.

En lille reklame, anbragt på den rette plads på bilen, kan gøre at dit firmanavn bliver set. Du kan også vælge at få hele bilen pakket ind i folie. Vi løser begge dele. Når det gælder bilreklamer er det super vigtigt, at få lavet et godt design, som holder ”hele vejen” rundt om bilen.

Vi råder over moderne produktionsmateriel og har optimale lokaler til f.eks. montage af biler eller andre større opgaver.

Få din næste skilteopgave i et flot og gennemarbejdet design

Grafiske design er yderst vigtigt – punktum. Jeg prioriterer det grafiske design højere end skiltefirmaer normalt gør. Sammen med mine samarbejdspartnere, sætter vi os ind i den enkelte opgave og designer en løsning, som opfylder dine behov. Vi råder over moderne produktionsmateriel og har optimale lokaler til f.eks. montage af biler eller andre større opgaver.

Du kan vælge den helt færdige løsning og lade os montere skilteløsningen for dig. Vi giver garanti på opsætningens kvalitet og gør at din kampagne får det optimale look. Skilteopgaver løser jeg primært i samarbejde med Ry Skiltefabrik.

Ring 8689 8972 eller KLIK HER – og lad os komme i gang.

Er du nystartet, står jeg også gerne til rådighed med ideer og oplæg til dit nye firmalogo.

Hele facadedekorationer eller en flot vindues-reklame

Frisør Nabil i Ry ønskede en vindues-reklame med et Barbershop skilt – det fik han og er vild med det.

Vi kan hjælpe dig uanset om det er den helt store facadedekoration eller det er en mindre del. En lille velvalgt reklame kan give en stor effekt.

Om det drejer sig om skilte- og tekstsystemer til facaden, bilen, butikken,udstillingen,kontoret, i receptionen, eller på messen – vi giver garanti på opsætningens kvalitet og gør at din kampagne får det optimale look. Vi udleverer også gerne monteringsvejledning, så du nemt selv kan montere dine skilte.

Små labels eller store bannere…

Alt fra ganske små figurskåret labels til store posters til opklæbning på facader designes og produceres.

Du kan bestille labels i oplag fra 1 stk. til det uendelige. Kampagneskilte, roll up, beachflag og bannere i lange baner – det hele til konkurrencedygtige priser.