Freelance grafiker – med stor erfaring og et godt Ry

Reklamer, tryksager, skilte, logodesign, emballagedesign, bilreklamer, hjemmesider

– jeg kan hjælpe dig med det hele. Hvor jeg ikke selv står for hele opgaven, bruger jeg mit professionelle netværk. Det gør, at der bliver en gennemgående linie i din markedsføring. De enkelte emner skaber en synergieffekt for hinanden. Du skal heller ikke bruge tid på at sætte andre leverandører ind i opgaven, men kan bruge tiden på din egen forretning. Jeg har gennem årene haft kundesamarbejder, hvor jeg blev betragtet som en in-house medarbejder i virksomheden – andre opgaver kan løses på en halv time. Ingen opgave er for lille og næsten ingen for stor.

– så behøver du kun at handle ét sted…som man siger… 

Grafikeren der samler alle funktioner!

Gennem mere end 10 år har jeg været selvstændig grafiker i Ry og har tidligere arbejdet på reklamebureauer som grafiker, art director og produktionsmand. Den erfaring gør at jeg kan styre en sag fra idé til færdigt produkt. Det sparer dig for både tid og penge!

Vi er i direkte kontakt  – hver gang

Her handler det om direkte kontakt mellem kunden og den kreative og bogstaveligt talt et samarbejde i øjenhøjde. Her er kommunikations-linjerne korte og uden mellemveje. Jeg tager telefonen – designer og styrer opgaven! Ofte holder jeg et arbejdsmøde med mine kunder. Det betyder at kunden og jeg sidder og arbejder direkte på skærmen og kommer frem til den rette farve eller illustration . Det er min erfaring, at mine kunder synes, at det er sjovt at være med til at præge den kreative proces.

Special aftale til Danmarks største grafiske maskinpark – derfor de skarpe priser

Jeg har gennem en specialaftale med flere trykkerier adgang til de bedste og største trykmaskiner i Danmark. Det gør at jeg kan tilbyde en maget skarp pris på tryksager og samtidig garantere topkvalitet.

Vi har to samarbejdsmuligheder:

A: Lad PT grafisk stå for hele processen, fra det første layout til det færdige produkt.

B: Du står selv for den grafiske opsætning og sender den trykklare PDF fil til mig. Jeg har derefter kommunikationen med trykkeriet.

Uanset om du vælger den ene eller den anden løsning, finder jeg et trykkeri med en knivskarp pris!

DET SIGER KUNDERNE:

“Brochure, annoncer, bannere og ikke mindst vores nye flotte logo har vi fået designet hos Peer. Super tilfreds.” 

Finn Damgaard, Damgaard Ejendomme ApS

“Kort sagt. Peer forstår at bevare kreativiteten og fornyelsen i et tilbagevendende produkt.” 

Henrik Kidmose, Granada Kulturrejser 

“Som iværksætter har det været dejligt, at samarbejde med en erfaren grafiker. God oplevelse og et godt resultat.” 

Svend Lassen, Svend Lassen APS

Peer er grafiker på”Aktuelt” og den person, der samler alle de løse tråde og gennem et veldisponeret layout skaber et særdeles flot blad. Et samarbejde mellem så mange foreninger og personer er ikke noget nemt job at administrere, men med stor tålmodighed fra Peers side lykkes det hver gang at trylle et flot blad frem til hele byens store tilfredshed.

Iben Johanne Thomsen, Redaktør på Aktuelt